sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Kaapista ulos: suihkugeelit

Monien muiden kosmetiikkafanien tavoin minäkin kärsin pursuvista meikki/kosmetiikkakaapeista ja lukemattomasta määrästä erilaisia (ja samanlaisia) purnukoita. En itsekään ole edes uskaltanut enkä halunnut laskea montako suihkugeeliä, vartalovoidetta tai vaikkapa ripsaria omistan. Nyt aion kuitenkin tulla kaapista ulos purnukoideni kanssa ja paljastaa kuinka monta tuotetta omistan mitäkin sorttia, ja millaisista tuotteista on kysymys.

Ensimmäisenä ajattelin esitellä teille suihkugeeljeäni. Suihkugeelithän ovat tunnetusti ihanan tuoksuisia ja kauniisiin pakkauksiin pakattuja, joten niitä on mukavaa ostella jo ihan siitä syystä. Valitettavasti ainakin itselläni "suihkarit" tuntuvat kuluvan kovin hitaaseen tahtiin. Johtuen ilmeisesti siitä, että käytän yli kymmentä purnukkaa yhtäaikaa. Mutta katsotaanpa millaisia tuotteita kylpyhuoneemme peilikaapista löytyy!



The Body Shop Sweet lemon shower gel (250ml)
The Body Shop Coconut shower cream (250ml)
The Body Shop Brazil Nut shower cream (250ml)

Tämä kolmikko on kyllä ihan suosikkeja tuon tuoksunsa puolesta. Kuten nimestä voikin päätellä, on sitruuna geelimäisempi ja kookos ja pähkinä puolestaan pehmeämmän kermaisempia. Reunimmaiset näyttäisivätkin olevan ihan lupaavasti tulossa tiensä päähän (jotta voin ostaa uusia :D )



Dermosil Nature body wash (200ml)
Lumene Berry Refresh 2in1 shower gel & scrub (200ml)
Oriflame Milk & Honey Gold shower cream (200ml)

Lumene tosiaan sisältää myös kuorintaosuuden, mutta koska kyseessä on myös suihkugeeli, otin senkin postaukseen mukaan. Oriflamesta olenkin jo kertonut tarkemmin täällä.


Enchanted Floral Pink Peony & Frangipani Bubble Bath (200ml)
Enchanted Floral Pink Peony & Frangipani Shower Gel (200ml)

Tämä kaksikko onkin itseasissa uusimpia jäseniä suihkukaapissani. Sain kihlatultani synttärilahjaksi setin, jossa oli kuusi erilaista tuotetta tästä sarjasta. Tuoksu on ihana myös näissä <3


I Love... Juicy Watermelon revitalizing shower gel (250ml)
Baylis&Harley Sweet Mandarin & Grapefruit body wash (500ml)
Philosophy Vanilla Birhday Cake (240ml)

Baylis&Harley ja Philosophy ovat ihania suosikkejani, joita olen pyrkinyt käyttämään hiukkasen säästeliäästi. Baylis&Harley on koostumukseltaan hiukkasen jellymäinen. Geeli ikäänkuin tippuu pullosta kimpalemaisena, mutta vaahtoaa silti veden kanssa todella hyvin. I love...:ssa olisin toivonut olevan hiukkasen enemmän vesimeloonin tuoksua. Tuoksu on nimittäin hyvin mieto.


Oriflame Nature Secret shower gel with Lavender & Fig (400ml)
Oriflame Nature Secret exfoliating shower gel with mint & rasberry (400ml)

Oriflamen edustajalahjoina saapuneet suihkugeelit. Minttu-vadelmassa on myös kuoriva ominaisuus. Laventeli-viikunan tuoksu ei oikein hivele hajunystyröitäni, mutta pitäähän tämä nyt pois käyttää. Tässä ajan kanssa...



Aloe Vera bath & shower gel (500ml)

Onko tämän merkki siis Aloe Vera? No en ainakaan mitään muuta purkista löytänyt. Hiukkasen vanhempi ja aikoinaan joululahjaksi saatu suihkugeeli, joka suuren pakkauskoon ja tylsyytensä vuoksi kuluu melkoisen hitaasti. Mutta korkki on kaunis!!

No niin, ja sitten lopputulemaan! Millainen määrä suihkugeelejä kaapista löytyi? Kyllä vain: kokonaista 14!! Onhan tuo aikamoinen määrä, ottaen huomioon, että yhdelläkin pärjäisi :D Mutta nyt olen tullut kaapista ulos suihkugeeliarmeijani kanssa. Katsotaan minkä kätkön rohkenen paljastaa seuraavaksi...


Pistääkö joku paremmaksi oman suihkugeelivarastonsa kanssa? :D


Rakkaudella,

Neilikki

6 kommenttia:

  1. Ihan noin montaa ei multa kaapista löydy, mutta täytyy niitä muutama pullo olla, ja niistä sitten availen yhtäaikaa ja käytän aina milloin mitäkin mieli tekee. Mutta tämän hetkinen suosikkini on ehdottomasti Yves Rocherin Lootuksenkukka-suihkugeeli. En hetkeen ole sitä käytänyt, ja ainakin tällä hetkellä se on väliaikaisesti verkkokaupasta loppu. Tuoksu on mitä mahtavin, se on muutenkin lempituoksuni. Samasta tuoksusta taisi olla myös muita tuotteita olemassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista Minna :) Toi on kyllä ärsyttävää, kun joku suosikki on loppu eikä sitä sitten saa tilattua vaikka haluaisi. Aktiivista päivystämistä sitten vaan :D

      Poista
  2. Kiva postausidea, innolla odottelen muitakin vastaavia :) Multa löytyy suihkugeelejä oman arvion mukaan varmaan joku +30 kpl. En oo uskaltanut laskea noiden todellista määrää :D Toi TBS:n Brazil Nut Shower Cream kuulostaa ihanalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, jatkoa postaussarjalle on kyllä tulossa pikapuoliin! :) Heei, taisin kohdata voittajan suihkugeelihamstrauksessa! Täytyy myöntää, että olin kyllä itsekin hiukkasen yllättynyt kun laskin noiden määrän, ja tajusin, että niitä todellakin on jo pitkälle toista kymmentä :D

      Poista
  3. Multa löytyy suihkugeelejä 20 kpl, joista 4 on minikokoisia. Minulle tuo on ihan liikaa, sillä en ole mikään suihkugeeleillä lotrailija... Nyt olen kyllä ostolakossa kunnes viimeinen noista on käytössä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kuulla, että en ole ainoa hamsteri näiden suihkugeelien kanssa :D Itsellenikin riittäisi paaaljon pienempi määrä, mutta joku noissa vaan viehättää, kun aina silloin tällöin tulee uusi hankittua :D Ostolakko on kyllä hyvästä aina välillä. Itsekin pidän nyt ostolakkoa ainakin meidän muuttoon asti, joka on heinäkuun loppupuolella.

      Poista

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)